Katarzyna Patalan: Obiad w pracy to więcej niż kluczowy trend w obszarze benefitów
Podczas ostatniego meetbenefit (listopad 2022) rozmawialiśmy o budowaniu kariery w benefitach. Przy tej okazji zastanawialiśmy się także, które benefity będą odgrywały znaczącą rolę w najbliższej przyszłości.
Posiłki w pracy: przyszłość i teraźniejszość [WYNIKI BADAŃ]
Finansowanie posiłków w pracy przez pracodawcę powinno być standardem – takiego zdania jest zdecydowana większość pracowników (82 proc.). Spersonalizowane obiady postrzegają jako bardzo atrakcyjny benefit między innymi ze względu na wciąż rosnące ceny żywności.
Katarzyna Patalan: Hybryda nie dla każdego [Kongres Kadry]
O tym, jak benefit żywieniowy może wspierać bezpieczeństwo i dobrostan pracowników z branż produkcyjnych mówi Katarzyna Patalan.
Zdrowe jedzenie jako benefit? Nawet sceptycy dają się przekonać.
Czy zdrowe jedzenie to dobry benefit? Poznaj szczegóły wdrożenia SmartLunch w Maco Polska