Katarzyna Patalan: Obiad w pracy to więcej niż kluczowy trend w obszarze benefitów
![2302 SK Obiad w pracy](https://i0.wp.com/stronakadry.pl/wp-content/uploads/2023/02/2302-SK-Obiad-w-pracy.jpg?fit=800%2C534&ssl=1)
Podczas ostatniego meetbenefit (listopad 2022) rozmawialiśmy o budowaniu kariery w benefitach. Przy tej okazji zastanawialiśmy się także, które benefity będą odgrywały znaczącą rolę w najbliższej przyszłości.
Posiłki w pracy: przyszłość i teraźniejszość [WYNIKI BADAŃ]
![Miniaturka do tekstu Posiłki w pracy](https://i0.wp.com/stronakadry.pl/wp-content/uploads/2022/09/Miniaturka-do-tekstu-Posilki-w-pracy.jpg?fit=800%2C534&ssl=1)
Finansowanie posiłków w pracy przez pracodawcę powinno być standardem – takiego zdania jest zdecydowana większość pracowników (82 proc.). Spersonalizowane obiady postrzegają jako bardzo atrakcyjny benefit między innymi ze względu na wciąż rosnące ceny żywności.
Katarzyna Patalan: Hybryda nie dla każdego [Kongres Kadry]
![Miniaturka do tekstu Katarzyna Patalan](https://i0.wp.com/stronakadry.pl/wp-content/uploads/2022/09/Miniaturka-do-tekstu-Katarzyna-Patalan.jpg?fit=800%2C534&ssl=1)
O tym, jak benefit żywieniowy może wspierać bezpieczeństwo i dobrostan pracowników z branż produkcyjnych mówi Katarzyna Patalan.
Zdrowe jedzenie jako benefit? Nawet sceptycy dają się przekonać.
![Grafika do tekstu Zdrowe jedzenie](https://i0.wp.com/stronakadry.pl/wp-content/uploads/2021/09/Grafika-do-tekstu-Zdrowe-jedzenie-1.jpg?fit=800%2C534&ssl=1)
Czy zdrowe jedzenie to dobry benefit? Poznaj szczegóły wdrożenia SmartLunch w Maco Polska